Navigatie

Werkwijze bestellen geboortekaartjes

Bestellen van het kaartje
Rosie and the Raven heeft verschillende geboortekaarten op haar website staan. Hieruit kan gekozen worden, de tekst zal aan de hand van toegestuurde informatie aangepast worden. Heb je speciale wensen voor je geboortekaartje, of heb je een eigen idee voor een ontwerp? Dat kan! Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.
 

Ontwerp van het kaartje
Na het plaatsen van een order voor geboortekaartjes, krijg je bericht met een aantal vragen over de tekst op de achterkant van het kaartje. Deze zullen door mij verwerkt worden tot een digitale proefdruk. De proefdruk zal per e-mail opgestuurd worden. Mocht de digitale proefdruk nog niet akkoord zijn, dan zal deze in overleg eerst aangepast worden.

Kwaliteit papier
De geboortekaartjes worden gedrukt op 300 grams biotop papier. Dit is een  natuurwitte papiersoort met een matte natuurlijke uitstraling.
De bijgeleverde enveloppen zijn 14 cm witte vierkante enveloppen.

Prijzen
De prijzen van de geboortekaartjes in de webshop zijn inclusief enveloppen en verzendkosten. Ook de digitale proefdrukken en de eerste papieren proefdruk zijn gratis.

Papieren proefdruk
Na akkoord van de digitale proefdruk krijg je de eerste papieren proefdruk gratis toegezonden. Tegen een meerprijs van 4,- kan er een tweede papieren proefdruk verzonden worden.

Enveloppen
De enveloppen kunnen van te voren verzonden worden, handig als je op tijd wilt beginnen met het schrijven van de adressen. Hier zitten geen extra verzendkosten aan verbonden

Na de geboorte
Zodra jullie kleintje is geboren is het zaak om dit zo snel mogelijk aan mij door te geven. Je kan mij een e-mail, sms of appje sturen met de gegevens van jullie kindje: de geboortedatum de naam en eventueel tijd,gewicht en lengte.

Zo kan ik er voor zorgen dat de kaartjes snel bij jullie in huis zijn. Voor een laatste check stuur ik jullie nog een digitale proefdruk op.

Als de informatie voor 10 uur in de ochtend binnen is, dan wordt het dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Als het kindje vrijdag of in het weekend geboren wordt, hou dan rekening met extra verzendtijd.

Annuleren
Annuleren kan altijd, maar is niet altijd kosteloos. Mocht je toch geen geboortekaartje van Rosie and the Raven willen, dan kun je binnen twee weken de overeenkomst herroepen. Het betaalde bedrag zal dan zo spoedig mogelijk worden teruggestort.

Is Rosie and the Raven op verzoek binnen deze 14 dagen al gestart met het ontwerp van de kaart, dan kan er helaas geen aanspraak gemaakt worden op het herroepingsrecht. Dan zullen de ontwerpkosten en de eerste proefdruk in rekening worden gebracht.

Wil je toch geen geboortekaartje van Rosie and the Raven, maar is het ontwerp proces al gestart? Neem dan contact met mij op, dan kunnen we samen op zoek naar een oplossing.

Herroepen kan via het herroepingsformulier (klik hier) of per mail: info@rosieandtheraven.nl Het is wel fijn als er van te voren contact opgenomen wordt alvorens het formulier op te sturen.

© 2016 - 2017 Rosie and the Raven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel