Navigatie

Retourneren
Niet tevrededen met het product? Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Graag de retourmelding even aanmelden via info@rosieandtheraven.nl

Procedure
Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De verzendkosten van je huis naar Rosie and the Raven zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Download na aanmelding hier het herroepingsformulier. Deze kan met het artikel meegestuurd worden of gemaild worden naar info@rosieandtheraven.nl Stuur het artikel in de originele verpakking en graag met zorg, voldoende gefrankeerd naar onderstaand adres.
Beschadigde en/of gebruikte artikelen kunnen helaas niet worden gecrediteerd. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van je retour teruggestort worden mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voor geboortekaartjes gelden speciale herroepingsregels: Deze zijn te lezen bij werkwijze bestellen

Retouradres
Rosanne Groeneweg
Vleutenseweg 294
3532 HS Utrecht
Nederland

Ruilen
Een artikel liever ruilen? Dat kan, maar de verzendkosten zullen niet vergoed worden.. Graag vooraf melden via info@rosieandtheraven.nl. Stuur het artikel in de originele verpakking en graag met zorg, voldoende gefrankeerd naar bovenstaand adres. Als dit niet het geval is, kunnen er helaas geen artikelen geruild worden.
Zodra het oude artikel en de verzendkosten voor het nieuwe artikel binnen zijn,  zal het nieuwe artikel zo snel mogelijk verzonden worden. Let wel op dat de verzendkosten kunnen verschillen met het oude product vanwege verschil in gewicht.

Klachten
Het is fijn om je klacht eerst kenbaar te maken door te mailen naar info@rosieandtheraven.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© 2016 - 2017 Rosie and the Raven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel